Yksityinen ryhmäperhepäivähoito luotettavasti

Onnenapilan palveluihin kuuluu yksilöllinen ryhmäperhepäivähoito alle kouluikäisille lapsille.Ryhmäperhepäiväkoti Onnenapilan palveluihin kuuluu yksilöllinen ryhmäperhepäivähoito alle kouluikäisille lapsille. Ryhmäperhepäiväkoti on perustettu 2011 elokuussa ja ennen tätä perustaja on ollut pitkään kunnallisella puolella päivähoitotyössä.

Ryhmäperhepäivähoidossa on 12 lasta, joista vastaa 3 hoitajaa. Ikähaitari on 9kk-5v.

Yksityinen ryhmäperhepäivähoito on kaupungin viranomaisten valvomaa yksityistä liiketoimintaa. Meitä koskevat samat hygienia-, turvallisuus- ja tilavaatimukset kuin vastaavia kunnallisia toimipaikkoja. Lasten terveys ja hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi toimitilamme onkin lisäksi Polygon Finland Oy:n kuntotarkastama ja terveeksi todettu.

Päiväohjelman sisältö

ovet aukeaa
klo 8-8.30 aamupala
n. klo 9.30 ulkoilua
klo 11-11.30 lounas
klo 12-14 lepohetki
klo 14-14.30 välipala
n. klo 15 ulkoilua
ryhmis suljetaan


Teemapäivät:
Maanantai - Lorut, sadut, satuhieronta
Tiistai - Kädentaidot
Keskiviikko - Metsämörri / liikunta
Torstai - Musiikki
Perjantai - Oman lelun päivä

Jutustelemme lasten kanssa yksinkertaista arkienglantia ja -ruotsia sopivissa tilanteissa.

Metsämörritoiminta on myös osa arkeamme. Metsämörri on luontoa rakastava ja suojeleva satuhahmo, joka innostaa lapset lähiluontoon leikkimään, liikkumaan, ihmettelemään ja tutkimaan. Keskeistä toiminnassa on ilo, kiireettömyys ja kokemuksellisuus.

Tarjoamme päivittäin omassa keittiössämme valmistettua, laadukasta kotiruokaa. Käytämme ruuanlaitossa pääasiassa täysjyväisiä viljatuotteita, luomua ja reilusti kasviksia. Pyrimme näillä valinnoilla takaamaan sen, että ruokamme on maukasta ja terveellistä kotiruokaa. Uskomme, että varhaislapsuudessa opitut hyvät ruokailutottumukset kantavat läpi elämän. Käytössämme on 8 viikon kiertävä ruokalista, jossa joka viikolla on monipuolisesti eri ruokia. 

TARJOAMME MYÖS TilapäishoitoA

Ryhmässämme on välillä tilaa, tällöin voit tuoda lapsesi leikkimään meille vaikka vain muutamaksi tunniksi, tai vaikka koko päiväksi. Soita ja tiedustele onko ryhmässämme tilaa.
Kysy palvelusta lisää p. 045 889 0449.