Yksityinen ryhmäperhepäivähoito luotettavasti

Onnenapilan palveluihin kuuluu yksilöllinen ryhmäperhepäivähoito alle kouluikäisille lapsille.Ryhmäperhepäiväkoti Onnenapilan palveluihin kuuluu yksilöllinen ryhmäperhepäivähoito alle kouluikäisille lapsille. Ryhmäperhepäiväkoti on perustettu 2011 elokuussa ja ennen tätä perustaja on ollut pitkään kunnallisella puolella päivähoitotyössä.

Ryhmäperhepäivähoidossa on 8-12 lasta, joista vastaa 2-3 hoitajaa. Ikähaitari on 9kk-5v.

Yksityinen ryhmäperhepäivähoito on kaupungin viranomaisten valvomaa yksityistä liiketoimintaa. Meitä koskevat samat hygienia-, turvallisuus- ja tilavaatimukset kuin vastaavia kunnallisia toimipaikkoja. Lasten terveys ja hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi toimitilamme onkin lisäksi Polygon Finland Oy:n kuntotarkastama ja terveeksi todettu.

Päiväohjelman sisältö

ovet aukeaa
klo 8-8.30 aamupala
n. klo 9.30 ulkoilemaan
klo 11-12 lounas
klo 12-14 päiväunet
klo 14-14.30 välipala
n. klo 15 ulkoilemaan
ryhmis suljetaan

Lisäksi peruspäiväaktiviteetteihin kuuluu aamutuokio, jossa käydään läpi päivää.
Päiväohjelmaan kuuluu myös laulamista, pelejä, leikkejä, retkiä, satuhierontaa, yksinkertaista arkienglantia sopivissa tilanteissa ja askartelua, sylin ja läheisyyden merkitystä unohtamatta.

Kerran kuukaudessa teemme retken Hiekkasärkille sisäleikkipuistoon. Viikoittain käymme jumppaamassa Ymmyrkäisen liikuntasalilla. Perjantaisin meillä on oman lelun päivä.

Tarjoamme päivittäin omassa keittiössämme valmistettua, laadukasta kotiruokaa. Käytämme ruuanlaitossa pääasiassa täysjyväisiä viljatuotteita, luomua ja reilusti kasviksia. Uskomme, että varhaislapsuudessa opitut hyvät ruokailutottumukset kantavat läpi elämän.

TARJOAMME MYÖS TilapäishoitoA

Ryhmässämme on välillä tilaa, tällöin voit tuoda lapsesi leikkimään meille vaikka vain muutamaksi tunniksi, tai vaikka koko päiväksi. Soita ja tiedustele onko ryhmässämme tilaa.
Kysy palvelusta lisää p. 045 889 0449.